Kerääjäkoulutus 3

30,00 59,00 

Kerääjäkoulutuksessa tulet oppimaan luonnossa kasvavien lajien tunnistamista ja niiden kestävästä keruusta. Opit myös lajikohtaisista laatu kriteereistä, sekä niiden erilaisista käyttömahdollisuuksista. 

Mikäli olet kiinnostunut myös luonnon raaka-aineiden kaupallisesta keruusta, sinulla on mahdollisuus suorittaa koulutuksessa kerääjäkortti*. Kurssilla voit myös täydentää jo olemassa olevaa kerääjäkorttia. Silloin osallistut ainoastaan toisen päivän maasto osuuteen ja kasvien tunnistus tenttiin. 

 

Kerääjäkoulutus järjestetään kaksi osaisena;  

MA 15.7 klo. 18 – 19.00 (Teoria osuus Teamsin välityksellä) 

TI 16.7 klo. 18 – 20.30 (Maasto osuus Könkään kylässä) 

 

Lajit: 

APILAT, MESIANGERVO,VÄINÖNPUTKI 

 

HINTA: 

Koko koulutus 59 € 

Täydennyskoulutus** 30 € 

  

Ilmoittautuneille lähetetään lisää tietoa koulutuksesta ja sähköisestä kerääjäkortista, sekä Teams-linkin teoriaosuuteen. 

TERVETULOA! 

 

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 hlö.  

Voit myös pyytää tarjouksen isommille ryhmille. 

*Kerääjäkorttikoulutus on valtakunnallinen, yhdenmukainen koulutus luonnontuotteiden keruutoimintaan perehdyttämiseksi. Kortin avulla kerääjä voi osoittaa raaka-aineen ostajalle hallitsevansa lajien tunnistuksen, keskeiset kestävän keruun menetelmät, laatukriteerit ja raaka-aineiden esikäsittelyn.  

**Täydennyskoulutus on niille, jotka ovat suorittaneet teoriaosuuden jo aikaisemmin ja haluavat täydentää jo olemassa olevaa kerääjäkorttia.