Deep Forest Shampoo

14,90 

Syvällä Lapin metsissä kasvaa puhtaita ja ravintorikkaita villiyrttejä, jotka hoitavat ja hellivät niin hiuksia kuin ihoakin. Olemme poimineet tähän shampooseen niistä ne parhaimmat; katajan, kuusenkerkän ja nokkosen, juuri sinua varten. 

Sisältää luonnollisia katajanmarjan- ja litsean eteerisiä öljyjä 

Sopii erityisesti tummille hiuksille.

Osasto:

Deep Forest Shampoo on sulfaatiton palashampoo, joka ei kuivata hiuksia tai hiuspohjaa. Hellävaraisesti pesevän palashampoon kasvipohjaiset öljyt ja rasvat hellivät hiuksiasi ja tuovat niihin lisää kuohkeutta. 

  • Kataja lievittää ihon kutinaa, hoitaa ja puhdistaa hiuspohjaa, sekä tasapainottaa hiuspohjan rasvaisuutta. 
  • Virkistävän kuusenkerkän eteeriset öljyt ehkäisevät tulehdustiloja ja uudistavat ihoa. Kuusenkerkkä sisältää myös runsaasti A- ja C-vitamiinia, jotka suojaavat ja ravitsevat hiuksia ja hiuspohjaa. 
  • Nokkonen vahvistaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa. Nokkosesta saa myös apua hilseilyyn ja hiuspohjan kutinaan.
  • Katajanmarjan eteerinen öljy on luontaisesti antibakteerinen. Se myös edistää pintaverenkiertoa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.
  • Litsean eteerinen öljy on tehokas rasvaisen ihon hoidossa ja hillitsee hiuspohjan talin tuotantoa. 

Saivo Naturals palashampoot valmistetaan käsityönä, joten paloissa voi esiintyä mm. pieniä sävyeroja. 

INCI: Sodium Castorate, sodium cocoate*, Aqua, Sodium Castorate, Sodium Shea Butterate*, Urtica dioica**, Juniperus communis**, Picea abies**, Juniperus communis fruit oil***, Litsea Cubeba Fruit Oil*** 

auringonkukkaöljy, kookosöljy*, vesi, risiiniöljy, sheavoi*, nokkonen**, kataja**, kuusenkerkkä**, katajanmarjan ja litsean eteeriset öljyt*** 

*Luomulaatuinen 

**Lapin puhtaasta luonnosta 

***allergeenejä luonnollisissa eteerisissä öljyissä 

Voit hieroa kostutettua shampoopalaa suoraan märkiin hiuksiin. Huuhtele hiukset lopuksi lämpimällä vedellä. Kun siirryt ensimmäistä kertaa palashampooseen, anna hiuksillesi aikaa tottua tuotteeseen. 

Vältä aineen joutumista silmiin. Huuhtele tarvittaessa runsaalla vedellä. 

Säilytä shampoopala ilmavasti, jotta se pääsee kuivumaan käyttökertojen välissä. 

Pakkaus on valmistettu kartongista, jonka voit lajitella kartongin keräykseen uusiokäyttöä varten. 

Ostamalla Saivo Naturals palashampoon osallistut samalla ilmastonmuutoksen pysäyttämiseen. Jokaista 1000 kartonkipakkausta kohden, jonka Pakkaa.fi meille valmistaa, he istuttavat aina yhden puun ilmastonmuutoksen hidastamiseksi.