PALATUOTTEIDEN KÄYTTÖ

palashampoo

Palashampoo on shampoota tiivistetyssä muodossa, sillä yksi pala vastaa jopa kolmea nestemäistä shampoopulloa. Palashampoo on kaiken lisäksi myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se ei jätä jälkeensä tyhjiä muovipulloja. 

Saivo Naturals palashampoo on saippuapohjainen ja se on valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista ilman keinotekoisiä lisä-, väri- tai säilöntäaineita. Se ei  sisällä myöskään sulfaatteja, jotka pesevät usein jopa liiankin tehokkaasti, pesten samalla pois ihon ja hiusten luonnolliset öljyt. Tämän vuoksi palashampoon käyttö alkaa tasapainoittaa hiuspohjan talintuotantoa ja hiusten pesuväli alkaa usein myös pidentyä. 

Siirryttäessä ensimmäistä kertaa luonnolliseen palashampooseen voi olla, että hiuksillasi ja päänahalla voi kestää hetken aikaa tottua sen käyttöön. Etenkin, jos hiuksesi ovat hyvin huokoiset tai käsitellyt, ne voivat ensimmäisillä pesukerroilla tuntua jopa tahmaisilta. Tämä johtuu siitä, että huokoinen hius voi aluksi kerätä mukaansa saippuajäämiä. Hiukset ja hiuspohja alkavat kuitenkin pikkuhiljaa tottua palashampooseen ja talintuotanto alkaa tasapainottua. Alun tahmaisuuteen voi käyttää apuna hapanhuuhdetta, joka tasapainoittaa hiuspohjan pH:ta, sekä tuo niihin sileyttä ja kiiltoa.

Palashampoo ei sisällä silikoneja, joten hiukset voivat pesun jälkeen tuntua jopa nirskuvan nihkeiltä. Tämä tunne kuitenkin katoaa, kun hiukset ovat kuivuneet.

ETIKKAHUUHDE

2 dl vettä

2 rkl omenaviinietikkaa

Sekoita vesi ja etikka keskenään. Levitä huuhde hiuksiin ja päänahkaan.

Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele. Etikan tuoksu häviää hiuksista hiusten kuivuttua.

palasaippua

Saivo Naturals palasaippua on ekologinen vaihtoehto muovipulloissa oleville nestemäisille saippuoille; se on riittoisaa eikä jätä jälkeensä tyhjiä muovipakkauksia. Palasaippua on näppärä ottaa mukaan myös matkalle pienen kokonsa vuoksi.

Myös kaikki palasaippuamme on valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista, ilman lisä-, väri- tai säilöntäaineita.

Palasaippualla peset pois ihon epäpuhtaudet, säilyttäen kuitenkin ihon omat hyvät rasvat. Tämän lisäksi luonnolliset kasvirasvat ja -öljyt hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Palasaippua sopiikin erityisen hyvin niille, jotka joutuvat usein pesemään käsiään.

Saivo Naturals palasaippuat valmistetaan kylmäprosessimenetelmällä, jolloin saippuaan muodostuu luonnollisesti ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Teollisessa valmistuksessa glyseriini yleensä poistetaan ja käytetään muuhun kosmetiikkateollisuuteen.

Palasaippua on emäksinen ja kun se säilytetään niin, että saippuapala pääsee kuivumaan käyttöjen välissä, se on yhtä hygieeninen kuin pulloissa olevat saippuavalmisteet.