Toimitusehdot

TILAAMINEN 

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lisää tuotteet ostoskoriin ja maksa ne kassalla. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen syöttämistä tilauksen yhteydessä. 
 

MAKSAMINEN 

Maksupalvelutarjoaja 

Saivo Naturalsin verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 
Innova 2 
Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä 

Pankkimaksut 

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti 

Luottokorttimaksut 

Voit maksaa verkkokaupassa American express, Visa, Mastercard 
 

TOIMITUS 

Tuotteet toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. 

Tilaukset toimitetaan Postilla tai Schenkerillä. 
 

TOIMITUSKULUT 

Tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut. 

Toimitusmaksu Postin pikkupaketille 5,83€ 

Toimitusmaksu schenkerille 6,70€ 

Noudosta sovittava erikseen sähköpostitse Saivo Naturals kanssa tuotteita tilatessa

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin 
 

TOIMITUSAIKA 

Pyrimme lähettämään tuotteet 1-4 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Ruuhkaisina aikoina tai tuotteen ollessa loppu varastosta toimitus voi kestää hieman pidempään. Mikäli tuotteiden toimitus viivästyy, olemme asiakkaaseen yhteydessä. 
 

PALAUTUS JA VAIHTO 

Tilauksilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta on ilmoitettava 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, jotka ovat ehjässä pakkauksessa. Virheettömien tuotteiden palautuskuluista vastaa asiakas. Emme palauta postikuluja. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä paketteja. 

Huom! Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus, palautuksesta on ilmoitettava aina kirjallisesti. 

Ilmoita palautuksen syy sähköpostitse (saivonaturals@outlook.com) jossa kerrot yhteystietosi, tilausnumerosi, pankkiyhteytesi sekä palautuksesi syyn. 

Mikäli tuote halutaan vaihtaa toiseen, on tehtävä aina uusi tilaus. Vaihdettava tuote palautetaan aina ylläolevan ohjeistuksen mukaisesti. Uudesta tilauksesta veloitetaan aina toimituskulut. 
 

REKLAMAATIO/VIALLINEN TUOTE 

Mikäli tuote on vioittunut tai kadonnut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, asiakkaan tulee ilmioittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme saivonaturals@outlook.com. Ilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Virheellinen tuote korvataan mahdolllisuuksien mukaan uudella virheettömällä tuotteella tai halutessa palautetaan tuotteen hinta. Mikäli paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi ilmoitus postin toimipisteeseen pakettia noudettaessa.